Skip to content

Werkgebied Enter

Woont u in Enter en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u SmartKitchen aan het juiste adres! Ondanks dat wij in Almelo gevestigd zijn, bieden wij onze werkzaamheden ook met enige regelmaat aan in Enter. SmartKitchen is een keukenwinkel in Enter die staat voor mooie kwaliteitskeukens met veel opbergruimte. Onze keukens zijn voorzien van de modernste technieken voor de laagste prijs. SmartKitchen is volledig transparant en geeft je daarom direct de beste prijs. Bij ons vind jij gegarandeerd jouw perfecte nieuwe keuken! Zit u buiten ons werkgebied? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, of plan een afspraak.

Vind eenvoudig jouw droomkeuken in Enter.

Het vinden van jouw nieuwe keuken in Enter hoeft niet ingewikkeld te zijn. Van het plaatsen van onze Exclusive Series, tot aan het aanpakken van uw bijkeuken. Wij doen het allemaal! Bij SmartKitchen koop jij in slechts drie stappen jouw droomkeuken. De eerste stap is het bepalen van de gewenste kleur en het materiaal. Stap 2 is het kiezen van de keukenapparatuur die jouw design helemaal compleet maakt. In de laatste stap ontwerp je samen met één van onze ervaren keukenadviseurs jouw nieuwe droomkeuken. Door ons unieke tekenprogramma krijg je meteen een goed idee hoe jouw nieuwe keuken in Enter eruit komt te zien. Ben jij benieuwd naar ons complete aanbod van keukens in Enter? Vraag dan gratis ons inspiratieboek aan!

Plaatsen van een nieuwe keuken in Enter.

Het plaatsen van een nieuwe keuken kan een grote en tijdrovende klus zijn, maar daarnaast is het vaak een leuke en verfrissende verandering aan je woning. Om de hoogste kwaliteit te krijgen is het slim een keukenmonteur in te schakelen. Wij hebben korte lijntje met onze keukeninstallateurs en maken gebruik van lokale installateurs. Van te voren maken wij een duidelijke planning zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast werken wij bij SmartKitchen, dé keukenzaak in Enter, met het motto “afspraak = afspraak. Wij bespreken graag de mogelijk voor het plaatsen van jouw nieuwe keuken in Enter. Bij SmartKitchen helpen wij u graag!

Service & garantie

Apparaat defect of storing? Je hebt natuurlijk garantie op de producten die je bij SmartKitchen aanschaft. Keukenapparatuur van SmartKitchen heeft altijd standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie. Afhankelijk van het merk, heb je mogelijk ook recht op een verlengde garantie tot 3, 5 of zelfs 8 jaar. Voor meer informatie kun je terecht op onze pagina over services & garantie.

Zelf een keuken samenstellen?

Ga naar onze keuken configurator