Skip to content

SmartKitchen keukens in Rijssen

Woont u in Rijssen en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u SmartKitchen aan het juiste adres! SmartKitchen zit gevestigd in Almelo, maar mede dankzij de nabijheid van Rijssen helpen we regelmatig mensen uit Rijssen aan een nieuwe keuken. SmartKitchen is een keukenwinkel die staat voor mooie kwaliteitskeukens met veel opbergruimte. Onze keukens zijn voorzien van de modernste technieken voor de laagste prijs. SmartKitchen is volledig transparant en geeft je daarom direct de beste prijs. Bij ons vind jij gegarandeerd jouw perfecte nieuwe keuken!

Vind eenvoudig jouw droomkeuken

Het vinden van jouw droomkeuken in Rijssen hoeft niet moeilijk te zijn. Of je nu op zoek bent naar een moderne of een industriële keuken, bij SmartKitchen helpen wij je graag! Bij SmartKitchen koop jij in slechts drie stappen jouw droomkeuken. De eerste stap is het bepalen van de gewenste kleur en het materiaal. Stap 2 is het kiezen van de keukenapparatuur die jouw design helemaal compleet maakt. In de laatste stap ontwerp je samen met één van onze ervaren keukenadviseurs jouw nieuwe droomkeuken. Door ons unieke tekenprogramma krijg je meteen een goed idee hoe jouw nieuwe keuken in Rijssen eruit komt te zien. Kom nu naar SmartKitchen, Almelo is slecht twintig minuten rijden van Rijssen

Plaatsen van een nieuwe keuken in Rijssen

Het plaatsen van een nieuwe keuken kan een grote en tijdrovende klus zijn, maar daarnaast is het vaak een leuke en verfrissende verandering aan je woning. Om de hoogste kwaliteit te krijgen is het slim een keukenmonteur in te schakelen. Wij hebben korte lijntje met onze keukeninstallateurs en maken gebruik van lokale installateurs. Van te voren maken wij een duidelijke planning zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast werken wij bij SmartKitchen met het motto “afspraak = afspraak. Wij bespreken graag de mogelijk voor het plaatsen van jouw nieuwe keuken in Rijssen. Bij SmartKitchen helpen wij graag!

Service & garantie

Apparaat defect of storing? Je hebt natuurlijk garantie op de producten die je bij SmartKitchen aanschaft. Keukenapparatuur van SmartKitchen heeft altijd standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie. Afhankelijk van het merk, heb je mogelijk ook recht op een verlengde garantie tot 3, 5 of zelfs 8 jaar. Voor meer informatie kun je terecht op onze pagina over services & garantie.

Zelf een keuken samenstellen?

Ga naar onze keuken configurator