Skip to content

SmartKitchen: De keukenspecialist in Wierden

Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe keuken in Wierden, zit je bij SmartKitchen in Almelo helemaal goed. SmartKitchen is de keukenspecialist van Twente, gevestigd in Almelo . Wij hebben hoogwaardige keukens van topkwaliteit. Onze kwaliteitskeukens zijn uitgerust met de modernste technologieën en hebben veel opbergruimte in de keukenkasten en lades. Ons motto is: ‘Eerlijkheid duurt het langst.’ Wij zijn daarom volkomen transparant over de prijs en geven je direct de beste prijs. Doordat elke keukenwens uniek is, zijn al onze keukens maatwerk. Wij garanderen een keuken die past bij jouw levensstijl, interieur en wensen. Onze keukenadviseurs hebben jarenlange ervaring in deze branche en helpen uw graag aan een nieuwe keuken in Wierden. Bij ons vind jij gegarandeerd jouw perfecte nieuwe keuken!

Vind gemakkelijk jouw droomkeuken in Wierden

Het vinden van jouw droomkeuken in Wierden is makkelijker dan ooit tevoren. Bij SmartKitchen begrijpen wij dat een keuken niet alleen een functionele ruimte is, maar ook een plek waar je samenkomt met vrienden en familie. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of industriële keuken, bij SmartKitchen hebben wij het allemaal.

Onze werkwijze is eenvoudig en snel. In slechts drie stappen koop jij jouw droomkeuken.

  1. Bepaal de gewenste kleur en het materiaal van de keuken.
  2. Kies de juiste keukenapparatuur die past bij jouw wensen en design.
  3. Samen met één van onze ervaren keukenadviseurs ontwerp je jouw unieke en persoonlijke keuken. Met behulp van ons unieke tekenprogramma krijg je direct een goed beeld van hoe jouw nieuwe keuken in Wierden eruit komt te zien.
Bij SmartKitchen nemen wij de tijd voor jou en helpen wij je bij het maken van de juiste keuzes. Maak snel een afspraak bij SmartKitchen in Almelo, dat een kwartier van Wierden af ligt. Of vraag ons inspiratieboek aan en laat je inspireren door onze unieke ontwerpen. Bij SmartKitchen ben je verzekerd van kwaliteit, service en persoonlijk advies.

Service & garantie.

Heb je te maken met een storing of defect in je keukenapparatuur? Dan heb je natuurlijk garantie op de producten die je bij SmartKitchen aanschaft. Keukenapparatuur van SmartKitchen heeft altijd standaard twee jaar volledige fabrieksgarantie. Afhankelijk van het merk, heb je mogelijk ook recht op een verlengde garantie tot 3, 5 of zelfs 8 jaar. Voor meer informatie kun je terecht op onze pagina over services & garantie.

Zelf een keuken samenstellen?

Ga naar onze keuken configurator